DÜZCE / MERKEZ - Düzce Bilim ve Sanat Merkezi

Düzce Bilim ve Sanat Merkezi

FEVZİÇAKMAK MAH. 141. SK. NO: 6 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / DÜZCE
Vizyon
Özel Yetenekli çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu ve gerçeğe dönüştüğü bir merkez olmak ve hedef kitlemizdeki “Özel Yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır. İlimizde kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra uluslararası her türlü platformda yer alan ve tanınan bir merkez olmaktır. Proje tabanlı öğrenmeyi kendisine hedef koymuş bir merkez olarak Etwinning ve erasmus projeleri aracılığıyla dünyaya açılan bir bilim merkezi olmaktır. Ayrıca e-güvenlik eğitimlerini tamamlayarak öğrencilerin ve paydaşlarımızın bu alanda yeterli bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zekâ ve yetenek alanlarına göre yetişmesi noktasında tüm eğitim imkânlarını seferber etmek, onları geleceğe hazırlamak. Milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten, kullanan ve yöneten daima doğru ve iyiyi esas alan dünyadaki tüm gelişmelere duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2020-2021 eğitim öğretim yılında Merkezimiz, TÜBİTAK proje yarışmalarında, TEKNOFEST yarışmalarında, Caribou Matematik yarışmalarında, TZV´de ve Zekathon yarışlarında çok büyük dereceler almıştır. Kurumumuz e-Twinning Ulusal Kalite ve Avrupa Kalite etiketlerini almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM HAFTA SONU DA ÇALIŞILMAKTADIR.
Saatler
HAFTA İÇİ SABAH 08:40-13:05 HAFTA İÇİ ÖĞLE 13:05-15:40 HAFTA İÇİ AKŞAM 15:55-19:55 HAFTA SONU 08:40-17:30
MERKEZE 10 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ 141. SOKAK NO:6 DÜZCE
MERKEZ